header-image

Att våga hoppa! 15 november 2015

Det känns så spännande att få börja blogga för Lyx.se och att få lära känna just dig!

Lyx för mig kan vara allt från en resa, en upplevelse, ett möte som ger energi eller bara något så enkelt som att testa något nytt. Vad är lyx för dig?

Jag har bott i England och närmast i Kina i 2 år. Att resa är något som är otroligt viktigt för mig för att må bra. Ibland blir det fler resor och ibland färre. Vi har följt en dröm och köpt ett hus i Frankrike på Franska Rivieran i en fantastisk by där havet möter bergen och där stora konstnärer har försökt fånga ljuset. Du kommer att få följa med mig dit och få inspiration.

Just nu är jag i en period i livet där jag gör en förändring. Det var stort för oss att flytta med familjen till Kina med allt vad det innebar att vara Expat. Den här gången är förändringen inte lika dramatisk, men den är ändå mycket tankar.

Jag har sagt upp mig från min tjänst som Center Manager på en shoppinggalleria i Karlstad och bestämt mig för att flytta till Stockholm.

Vi har köpt ett hus från 1700-talet i Sigtuna. Jag ser fram emot att inreda vårt nya hus, träffa nya vänner och att hitta något kreativt och intressant jobb.

Det känns spännande men samtidigt lite pirrigt, men för mig är det viktigt att utvecklas och att våga. Nu är det dags att våga hoppa och följa sina drömmar. Hoppas du vill följa med mig på min nya resa. 

11911055_10153120434712081_1188106118_n

På spa resa med delar av Kina gänget i Strömstad i somras

 

Kategorier:

Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *