header-image

Packar 7 januari 2016

Vi packar och packar inför vår flytt. Det känns riktigt spännande att börja 2016 med att flytta till Stockholm och att få nya utmaningar. Otroligt mycket praktiskt som ska ordnas och då är det bra att ha ”to do lists”. 

Vi hade egentligen tänkt oss att fira julen i USA eller Costa Rica, men den resan får komma lite senare. När vi började prata om att leta hus i Stockholm, så insåg vi att det inte går att göra allt på samma gång. 

Just nu är det prio med att få ordning på huset & vårt nya liv. Jag ser fram emot att  yoga, hitta promenad & joggingvägar och att hinna planera kosten. Att få iordning ett fint kontor med kreativ feeling i vårt bibliotek/kontor. 

Att rensa & göra sig av med onödiga saker är så uppfriskande. Då vi flyttade till Kina åkte vi utan mycket saker och det gick hur bra som helst. Jag tror på att man mår bättre utan att ha för mycket saker som håller en kvar. Att ha mysigt hemma är jätteviktigt för mig, men hellre härliga upplevelser än mängder av saker. 

Vi tittar på att åka till Frankrike och huset under våren och njuta av lite sol & värme. Jag saknar feelingen jag får när jag landar i Nice, hämtar ut en hyrbil och kör till huset. Lite vin, bröd, ostar och oliver från delin nedanför och så njuter vi på terassen tills solen går ner. Att sedan vakna till finaste ljuset över bergen är helt fantastiskt. Jag förstår varför Chagall valde att bo och måla i St Paul De Vence. 

Alla har olika mål och mening med att starta 2016 på ett bra sätt. Vilka har du? 

   
   
  
   

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *