header-image

Spännande möte 22 januari 2016

image image image  Igår hälsade min fina vän Maria Wigstein på mig. Efter en god fika så tog vi en biltur och kollade in SSHL. Det är den privata skola som kungen har gått på här i Sigtuna. Den ligger otroligt vackert på en höjd och barn som bor i Sigtuna kan ställa sig i kö för att gå där, även om de inte ska bo på internatet.

Elle och Elise ställde jag i kö innan vi flyttade hit, av rekommendationer från de som vi köpte huset av. Det är bättre att de får välja själva, när väl tiden är inne. Jag tycker att det är så fint med skoluniformer och så tror jag att de får bra kontakter för framtiden. Vi får se om de kommer in och om de i så fall vill gå på SSHL.
Vi åt en god lunch inne i Sigtuna, varm soppa med bröd, mumsigt! På eftermiddagen hade jag ett business möte på RC Choklad och fick lite saker att fundera över.

Det här med att säga upp sig innan man har ett nytt jobb läste jag precis en artikel om, att det är fantastiskt nyttigt. Att bara kasta sig ut utan att känna efter. Det är till och med så, att det kan vara bättre att göra något drastiskt och verkligen tänka på vad man vill och inte bara ta något för att omgivningen tycker att man är oansvarig.

Spännande är det i varje fall och jag är övertygad om att detta livet är till för att levas. Det är kort som det är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *