header-image

Godmorgon 26 januari 2016

imageIdag hade jag ett spännande möte inbokat men det blev flyttat till fredag. Det kändes helt ok med tanke på att min ”to do list” just nu är väldigt lång.

Time Management är verkligen a och o för att få livet att flyta på. Något som jag tycker är viktigt är att skapa tid till:

  • ”To do time” då du betar av de 5 viktigaste sakerna som annars kommer att stressa dig under dagen.
  • ”Time to work” det kan låta lite konstigt att planera in tid att jobba, men jag brukar mellan alla bokade möten och uppgifter se till att det finns lite avbokad tid. Just för att kunna stänga in mig och jobba koncentrerat på ett projekt eller förbereda mig för ett möte.
  • Boka av tid i kalendern till ”Time to relax” läsa Sköna Hem, ta ett bad eller bara titta i taket om det är det du behöver. 30 min till en timme är fantastiskt för återhämtning för hjärnan.
  • ” Workout” (yoga, jogga, gym eller vad man mår bra av) en timme.
  • ”Business lunch meetings” bokas med fördel in i början på veckan för att få jobb flow och fredagen hålls fri för ”date” med någon som ger bra energi!

Det här med att möta människor som ger bra energi det är ett helt kapitel i sig. Tänk vad det ger mycket när man har träffat någon som gör att man känner sig på topp.

Känslan av att kreativiteten flödar och att batterierna är laddade. Jag bara älskar den känslan!

Ha en riktigt fin dag!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *