header-image

Makeover hall 1 februari 2016

Hoppas att ni har haft en fantastisk helg! Vi har haft en supermysig och lugn helg med födelsedagsfirande för mig av familjen som stannat över.

Vi har också hunnit med en hel del renovering av vår hall. Den var väldigt mörk och vi ville ha en ljusare feeling. Jag hade tittat en del på House of Philias blogg där hon visar alla färgkoder till de olika rummen. Vi kände att vi ville hitta en grå nyans som inte var för mörk och utgick då från den ljusaste grå som hon har i sitt vardagsrum.

Grått är en svår färg. Den ser olika ut i olika sken. I vissa går det åt lite blått och vissa ser den mer vit ut. Därför är det viktigt att prova sig fram både i dagsljus och på kvällen. På längre sikt har vi tänkt att lägga vitt målat trägolv men så länge får det vara som det är.

imageimageimageimage

IMG_0881IMG_0879

IMG_0884

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *