header-image

Stockholm mötesdag 4 februari 2016


imageimage   image

Jag träffade fina & duktiga Carolina Henning som  driver Privateshopper Stockholm & Mandel PR på en fika i Sturegallerian.

Vi har lärt känna varandra genom att vi har bokat henne att hålla i Fashionweekend & Tjejkväll i min fd galleria i Karlstad. Dels som konferencier men även som projektledare för modevisningar.

Carolina jobbar även med personal shopper konceptet för Bromma Blocks, Täby Centrum, Nacka Forum samt Mall of Scandinavia. Grymt duktig och även väldigt trevlig. Rekommenderas varmt!

Jag hann med Mood Gallerian (shoppade ett par superfina svarta leggings i mocca & ett vitt silkes linne på Club Monaco). De hade skyltat så härligt i vårfärgerna i ljust pastellrosa & vitt. På Best of brands hittade jag ett par svarta Tiger kostymbyxor, som satt helt perfekt. Jag behövde verkligen uppdatera jobbgarderoben.

Jag promenerade i solen till nästa möte på Sveavägen (väldigt nära den fina lägenhet som vi tittat på innan vi valde Sigtuna). Mycket trevligt möte och jag fick verkligen fullt med energi och feeling efteråt. Härligt med sådana bra personer!

Tittade in i några inredningsbutiker som Benington, Granit, Dis, Oscar & Clothilde på vägen till bilen.

Kategorier:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *