header-image

Fredag 12 februari 2016

Jag jobbar med ett stort projekt, som jag hoppas att jag kan berätta mer om till dig snart. Det är så spännande att känna fokus och jobba mot ett mål. Känslan av att vara kreativ är bara så bra!

Idag ska jag beta av min ”to do” här på morgonen. Snön singlar sakta ner utanför fönstret och jag har bunkrat upp med gott kaffe. Något som jag brukar göra på morgonen (efter yoga/promenad och frukost) är att se till att jag blir inspirerad. Jag har några bra bloggar jag läser och jag läser lite snabbt igenom några digitala tidningar. Den lilla stunden det tar och jag är fylld med energi och nya tankar. Ett litet tips!

Jag ska jobba lite på några punkter på min projektplan, gå på ett möte kl 14 och i eftermiddag ska jag göra varm choklad med marshmallows till E & E med vänner. Älskar fredagar och fredags feeling och allt vad det innebär. Något annat jag brukar göra på fredagar är att köpa färska blommor. Det finns inget bättre än krispiga vårblommor.

Ikväll blir det tapas och en tjejfilm med E & E. Sen ser jag bara fram emot att krypa upp i soffan framför brasan med ett glas vin och bara mysa.

Hoppas du får en fantastisk fredag!

IMG_0909

IMG_0843

IMG_0929

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *