header-image

Weekend 13 februari 2016

image

Godmorgon lördag & en weekend som bara blir bättre och bättre.

Ikväll kommer C hem från Svenska rallyt där han har haft ett kundevent. Då blir det mys framför brasan med lite bubbel & charkisar.

Men fört ska vi måla Elles rum i smultronmjölksrosa. Det kommer att bli jättekul att se skillnaden. Jag vill ha hotellfeeling & lite glammig känsla. Vi har redan köpt en 140 cm säng och så ska jag hitta några snygga lampor och en fluffig stor matta. I ett hörn har jag tänkt mig en ”walk in closet hörna” med en stor puff, spegel och klädställning. Helst vill jag ha en fjäderlampa i taket. Älskar den jag har i Frankrike.

Flygbiljetter till Frankrike ska bokas. Om ni inte följer mitt nya insta konto thehouseinsaintpauldevence, så gör så för lite fransk feeling.

Ha en fantastisk lördag

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *