header-image

Klong Gloria 16 februari 2016

GLORIA

Nu har jag varit in och sagt hej och presenterat mig lite i några av Sigtunas mysiga butiker. Det känns viktigt att gynna lokala handlare på handelsgatan, för att det är så viktigt att de finns kvar. Sigtuna vore inte samma sak utan de små unika butikerna.

I den mysiga inredningsbutiken Knocks beställde jag en ljusstake från Klong, ”Gloria” som jag har velat ha sedan länge. De hade så mycket fina inredningssaker som jag älskar.

Jag var även inne i en butik som heter Ombonat där de sålde Lexington, PB Home, House Doctor mfl. underbara lampor och även där otroligt bra service!

I bageriet köpte jag med mig syltkakor, färska croissanter, små Levainbröd, hjortronsylt med vaniljstång….det blir gott med thé ikväll! Vi får ett alldeles speciellt och efterlängtat besök! Berättar mer om det imorgon.

Shopping i Sigtuna

Produktbild från Klong

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *