header-image

Spännande vecka 22 februari 2016

Den här veckan är full av intressanta möten och kreativa ideér. Jag har fått frågan några gånger om ibland ångrar att jag sa upp mig och flyttade till Sigtuna, men det har jag inte gjort en enda sekund. Jag tror verkligen på att man bara ångrar det man inte gör.

Jag har heller inte saknat huset en enda gång…det är nästan skrämmande. Huset här är så trivsamt och jag älskar att vi har nära till allt och att barnen bara kan gå ner på ”stan” och fika eller gå på den fantastiskt söta minibion. Det är en liten idyll och det är kanske svårt att inte trivas.

Allt du upplever utvecklar dig som individ. Jag tycker att det är spännande att inte stagnera utan att få nya möjligheter och vägar att gå. Naturligtvis så passar det inte alla. Jag har full respekt för att en del vill ha trygghet och inte göra så som vi har gjort.

Imorgon har jag ett spännande lunchmöte och ett intressant möte på em och på onsdag ska jag på en heldag med inspiration. Idag har jag lång ”to do list” då jag inte hann med allt jag ville i fredags. Hoppas du får en fin dag!

12654105_10153422183217081_3126937339242713428_n

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *