header-image

Nätverka 24 februari 2016

Gillar du att nätverka? Jag var blyg som liten och kommer ihåg att jag inte alls tyckte om att ta kontakt med nya människor och att jag mest tyckte att det var jobbigt. Det gick över….

När jag flyttade till London som 17 åring började jag att älska att nätverka, mingla  och träffa nya människor. Kanske ett uppdämt behov och som verkligen har hållit i sig. Jag tror även att har man ett utåtriktat jobb och går på många events och tillställningar, så lär man sig att tycka att det är roligt eller i varje fall roligare. Det finns naturligtvis många som inte alls tycker att det är så kul.

Några bra tips för att nätverka bra, tycker jag är att le. Det finns inget trevligare än människor som bjuder på sig själva och är lite glada. Leenden skapar positiv energi och det gillar vi. Jag fullkomligt älskar när man har träffat någon som ger positiv energi och när man själv absorberar den och får en riktig lyckokick. Det är häftigt att mötas i samtal och att lära känna andra människors visioner och drömmar.

Så nästa gång du ska gå på den där aw:n eller bröllopet eller tillställningen. Sätt på dig något du gillar och le!

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *