header-image

Vilken härlig helg! 28 februari 2016

Vi målar, dricker lite vin & njuter. Bra kombo tycker jag. Lilla E:s rum blir förvandlat från gula bambutapeter till ”House of Philia light grey”. Nu ska vi fixa lite nya detaljer till henne & sen är bägge tjejernas rum färdiga. Bilder kommer!

I fredags hämtade vi fam Bulund (minus Per som ska möta upp familjen i Paris) på Arlanda & bjöd på thaimat. Vi har hittat ett superbra thaiställe i Märsta. Det var så mysigt att se dem igen och Michele och jag tog en ”Sigtuna by night” promenad och återvände till brasa & ett glas rött.

Igår var vi på Naturhistoriska & från att tjejerna deklarerade ”att det var tråkigt med museum” så ändrade de sig totalt. Mycket intressanta funderingar & diskussioner.

Hoppas att du har haft en super härlig helg med mycket sol & laddade batterier för en ny vecka! Här har vi sportlov veckan som kommer & det betyder att jag kommer att få se mina små stjärnor lite mer.

IMG_1609IMG_1620IMG_1614IMG_1622IMG_1559IMG_1572IMG_1584IMG_1581IMG_1583IMG_1601IMG_1599IMG_1589

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *