header-image

Pågens nya Brioche skorpor 29 februari 2016

IMG_1514

IMG_1528

Jag har fått testa Pågens nya Franska skorpor Brioche med smak av smör och vanilj. 

Att äta skopor har jag nästan inte gjort sedan jag var liten, men oj vad gott det var. Jag bjöd hela familjen på kvällsfika thé  från Yogi smak Chailatte och Pågens Brioche skorpor med ost. Jag hade köpt en fantastiskt god marmelad på Bagarboden här i Sigtuna med smak av hjortron och vanilj.

Vad tyckte vi?

Alla var faktiskt förvånade hur goda de var. Mitt minne av skorpor var att de var lite torra och tråkiga. Det var verkligen inte dessa.

  • God smör och vaniljsmak
  • Passade perfekt till thé eller för barnen att ha med på utflykt.
  • Fungerar bra till kaffe

Vi ger dem 4 av 5 stjärnor! Rekommenderas.

I samarbete med Smartson och Pågen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *