header-image

Godmorgon! 1 mars 2016

imageVilken härlig dag! Mars är här och våren. Hoppas att du också har en fin morgon.

Igår pratade jag med en mycket duktig tjej (PT och Coach) om träning, hälsa och att göra det man drömmer om att göra. När man jobbar som mest är det så lätt att glida in i att man inte orkar träna, umgås med sin familj, vänner eller partner. Tröttheten bara tar över och så sitter man vid tv:n eller med mobilen och surfar runt.

Jag inspirerades också väldigt mycket igår av ett klipp som handlade vad som gör oss lyckliga. Det är inte materiella saker, inte status eller hög lön. Se den här filmen (ja den är lite lång men den är bra och väl värd att se) och vad som verkligen gör oss lyckliga.

What makes a happy life

Idag startade jag dagen med ett yogapass & en färskpressad juice. På dagens ”to do” står bl a

  • Mitt projekt X
  • Lyssna klart på min ljudbok på Storytel ”Petter Stordalen”
  • WordPress fördjupning
  • Lång promenad i solen med July
  • Sportlovsfika med E & E

Vad ska du göra idag?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *