header-image

Sportlovs feeling 1 mars 2016

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Favorit i repris till Wenngarnsslott med E & E idag (Elle & Elise för er som inte visste). Wenngarn kommer säkerligen att bli en riktig favorit i sommar.

Vi tänkte åka skridskor på den lilla branddammen men det var inte skottat, så vi hoppade det och gick in i slottscafet. Varma, vaniljdoftande våfflor med sylt & grädde ville de ha. Jag njöt av en varm latte och så läste jag för dem om de 3 spöken som huserar på Wenngarns enligt sägnen. Nästa gång ska vi testa rundvandringen i slottet och ”spökometrarna” som man kan låna och gå runt och leta efter spöken.

Vi tog med oss July ner till vattnet hemma istället och njöt av sol, skridskoåkning och Kineser. Ja vi har mycket Kineser som är på rundtur och idag ville de ta bilder av oss och även July. Jag fick faktiskt extrem längtan till Kina och Asien….tänk att jag kan sakna det av att träffa Kineser. Det är allt något visst med det ändå. Jag trodde inte att jag skulle känna så. Många som bott i Kina med oss orkar knappt med det. De är fortfarande inte över de negativa bitarna.

Hemma igen ville E & E göra ”gröna drinkar” dvs juica i vår ”juicer”. Elise drink vann och här får ni receptet på den. Så god!

Elise ”Vitamin bomb”

  • 4 mindre morötter (Icas minisar)
  • 1 passionsfrukt
  • 1 citron klyfta
  • 1 grapefrukt
  • 1 blodapelsin

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *