header-image

Entreprenörsveckan Båstad 3 mars 2016

Igår fick jag tips om något som jag definitivt ska boka in i sommar. Det är Entreprenörsveckan i Båstad 20-22 juni.

Båstad för mig har varit enormt förknippad med tennis. Alex min äldsta son var uttagen till Kalle Anka cup 2 ggr när han var yngre och vi har spenderat flera somrar kring Båstad. Ett år hyrde vi en gammal fantastisk vattenkvarn vid stranden och en annan sommar ett nybyggt hus precis vid havet.

Vad är då Entreprenörsveckan. Det är en mötesplats för entreprenörer med ett 1-3 dagars program där man får ett smörgåsbord av inspiration och nätverkande. Det låter helt i min smak. Det startade för bara 2 år sedan och har blivit en succé. Här finns chansen att nätverka med politiker och företagsledare. Nytt för i år är att det inkluderar fm/em fika, lunch, afterwork samt transport från Båstads tågstation. Nu ska jag bara se till att boka boende för det vet vi kan vara svårt i juni i Båstad. Spännande!

Entreprenörsveckan i Båstad

malinhammarblomwall_1440530035_41

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *