header-image

Makeover Elise rum 7 mars 2016

IMG_1750IMG_1767IMG_1769IMG_1776IMG_1782IMG_1761Helgerna har vikts åt renovering av huset. I helgen blev vi klara med Elise rum och shoppade även garderober och lite annat på Ikea för hallen och Elles rum.

Elise rum var tidigare en gul Sandbergstapet med bambu (hade den inte varit gul hade jag nog gillat den mer) men den målade vi över med ”House of Philia ljusgrått” som i vår hall. Det bryter så snyggt mot det vita taket och lister.

Elise hade redan säng, sminkbord, sminkspegel, stol, hyllor osv men vi köpte ett sängbord (Ikea Hemnäs 499:-), en ny lampa (Ikea Rodd 45 cm mässing) med en vit skärm. Jag hade redan köpt 2 prints på Gallerix.se (Ögat och Grey) 299 respektive 199:- och ramat in i vita Ikea ramar. Vi ska även sätta upp vita rullgardiner, då det är svåra fönster för gardiner.

Nu saknas det lite nya kuddar osv och sen så är det färdigt.

Lilla E är så nöjd att få ett eget rum och kunna krypa ner och lyssna på musik själv.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *