header-image

Sol & pw 8 mars 2016

image

Härligt att vakna till en solig dag här i Sigtuna. Idag blev det hempressad juice av

  • citron
  • grape
  • morot
  • gurka
  • spenat

Pw i morgonsolen och yoga på det ?? klart. Dags för skrivbordet och några timmars kreativt kaos. Jag ska bla börja komma igång med några nya appar som gör planering effektivare. En av dem heter Remente och det ska bli härligt att slippa alla mina papperslistor.

Projekt ”bibliotek” får nog vänta tills hallen uppe är klar och det ska bli ljusgrå väggar även där med 30-40 cm hög vit list och rosett i taket. Där ska jag ha mitt kontor (C vill ha sitt uppe) och jag ser fram emot att ha space för inspo och ljus från trädgården. Vi ska även ha 2 ”Howard fåtöljer” med avlastningsbord och fotpallar framför brasan. Vita bokhyllor (ev platsbyggda eller rama in dem med en list).

Vad har du för planer idag?

Kategorier:

Taggar:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *