header-image

Nya appar 9 mars 2016

12755157_10153432647092081_1373795508_oIdag har jag väckt kroppen med yoga med min nya app Yoga Studio. Sedan har jag börjat dricka ett stort glas vatten med en halv pressad citron. Renande och nyttigt på många sätt.

Sen tar jag en morgon pw med hunden och lyssnar på en ljudbok i Storytel eller musik på Spotify. Vad gjorde man utan alla bra appar. Jag trodde inte att jag gillade ljudböcker men jag lyssnade på Petter Stordalens bok och fastnade.

Nu har jag laddat ner en app som heter Remente som strukturerar upp och påminner om uppgifter. Vill man dela uppgifter så fungerar Asana mycket bra. Jag  är annars så van med papperslistor att det blir en utmaning att bli helt digital.

När jag bokar flyg använder jag gärna Momondo och sedan lägger jag biljetten i appen Passbook.

Gillar du att göra Mindmaps? Jag tycker att det är ett väldigt bra sätt att komma ihåg saker. Använd då appen Simple Mind. Bra även för barnen tycker jag. My homework har jag bett dem ladda ner. Den fungerar bra till tex glosor mm.

Har du någon favorit app som du vill dela med dig av?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *