header-image

Dagens mål 10 mars 2016

Jag har även börjat strukturera upp dagarna, även om jag är en ”spontan person” som gillar att saker bara händer. Att få ett flow med en lista där jag prickar av det viktigaste online har hjälpt mig mycket.

Brukar du sätta upp mål för din dag och hur gör du i så fall då?

Mina mål idag eller min ”to do” är: 

 • Göra en Pinterest Mood board (uppgift av min coach) för 2017. Vart är jag då? Vad gör jag? Hur har jag nått dit? Spännande att visualisera ett år framåt och otroligt nyttigt för att få större målbilder att fokusera mot.
 • Storhandla & fylla på med massor av nyttiga och goda saker.
 • Projekt X som upptar större delen av min vakna tid just nu….men som jag behöver varva med de andra punkterna för att inte bli en stressfaktor.
 • Fortsätta min Mail Chimp kurs där jag tittar på nyhetsbrev.
 • Vitsåpa några golv för att kunna dra igång att måla taket på hallen.
 • Om jag hinner göra en ny Bucketlist (inser att jag kommer att få flytta detta till morgondagens lista).

  Bucketlists är så spännande och så kul!
  Har du en Bucketlist? Jag har tidigare haft en, men fått tips om att det är så smart att ha en för familjen – vad ligger på vår Bucketlist? En för Carl och mig – vad vill vi göra tillsammans? En bara för mig – vad drömmer jag om att se/göra/uppleva? Det kan verkligen bli en hel del annorlunda saker beroende på med vem man ska dela upplevelsen med.

  ocean-918999_1280snow-1185474_1280machu-picchu-1031173_1280

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *