header-image

Livet kommer med utmaningar 15 mars 2016

Hoppas att allt är bra med dig. Här är det fint! Mycket som händer och det gillar jag. Visst är det häftigt när det händer mycket spännande på en gång, för då vet man inte vad som ska hända. Jag är lite ovanlig som gillar sånt. Ja, det vet ni som känner mig…

Jag lyssnar på en bra ljudbok på Storytel som heter ”Drömliv -lycklig på riktigt” av Kajsa Ingemarsson och Karin Nordlander. Mycket tänkvärd och bra att lyssna på när jag tar en pw. Något som jag verkligen tog till mig är när de pratade om ”jakten på kickar”. Jag vet att jag är precis en sådan människa som söker ”kickar”. Åh vad jag kände igen mig när de tog ett exempel att ”om jag bara får den där jackan eller inredningsdetaljen eller vinner det där priset”…och så firar man i 2 sek och tänker sen ”men nu då”….och så sätter man ännu större mål eller vill ha mer…Jag vill verkligen lära mig att njuta av det lilla och det gör jag verkligen mer nu. Jag kan bli lycklig av att bara titta ut över havet. Att bara vara…Definitivt något som ska jobbas på ännu mer.
Känner du igen dig?

IMG_1796

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *