header-image

Webinar 30 mars 2016

980082_10153535875582081_5401340584423373727_oBack in business & har idag medverkat i ett bra Webinar (föredrag/möte på Zoom). Kul att få energi och nya uppslag av andra kreativa personer. Idag pratade vi mycket om ”attraktionslagen”, att det man utstrålar får man. Är man positiv och ger av sin energi, så får man också mycket tillbaka. Är man negativ och ser problem, får man det inte lättare precis.

Jag är även med i en grupp på fb, som peppar varandra lite extra i just att ta vara på sin tid och planera för att få högre resultat. Imorgon ska jag göra en veckoplanering & sätta upp delmål. Även boka in en träff med en tjej som startat ”Trädgårdsslottet” här i Sigtuna. Jag hade även tänkt lära mig lite mer om Mailchimp (ett intressantare upplägg på nyhetsbrev).

Börjar få många bokningsförfrågningar på St Paul, kul! Många vill såklart dit på Fotbolls Em eller i juli (vi har själva bokat upp juli) men även aug börjar bli aktuellt. Får nu se vilka som verkligen bokar. Många amerikaner  & tyskar hittills.

Nu ska det bli nice att sova i min egen säng med ”Hunden” (katt) som spinner vid fötterna. Ser så fram emot att träffa vår ”bebis”July (westie hund) imorgon.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *