header-image

Mindfulness 1 april 2016

12473784_10153553041472081_112094756419910203_o12901237_10153553040817081_4420928680639014240_o

Hej fina! Hur mår du idag? Här har jag startat dagen med lite vitaminer i form av blåbär.

Hur brukar du vilja ha dina fredagar? Jag har oftast aldrig en dålig fredag. Fredagar är F för Flow för mig och det är väldigt sällan som jag brukar låta något stå i vägen för att jag ska behålla det hela dagen. Däremot är jag känslig för negativa energier och försöker jobba med det.

Idag har jag ett jättespännande möte inbokat på Skype med en Coach som heter Frida Cabo, det ser jag fram emot. Vi ska prata ”framtiden” och vad jag vill med den. Bra att få någon att bolla alla tankar och idéer med. Har du funderingar på att prata med en coach?

Om jag tänker tillbaka några år så skulle jag aldrig ha gått på yoga, aldrig ha pratat med en coach, aldrig ha gjort så stora förändringar i mitt liv som jag har gjort nu….och här är jag nu, mer tillfreds, gladare och lyckligare än någonsin. Livet är här och nu och det väntar inte! Så oavsett om du är i en förändringsprocess, i ett vägval i livet eller bara behöver någon som lyssnar så kan det vara bra att få bolla med någon som lyssnar.

Tillbaka till fredagar. Hör du till dem som ”vill veta din fredag”, dvs jobba, köpa mys och sen tacos och tv? Eller går du igång på att inte veta och snarare vill få spontana inbjudningar? Jag är en periodare när det gäller fredagar. Jag gillar struktur, att jag tex gör yoga, går en pw, äter frukost, sätter mig och jobbar men gärna slutar lite tidigare. Går och handlar ingredienser till fredagsmiddagen, köper ett gott nytt vin, handlar hem färska snittblommor och kanske lite fin choklad. Sen kan jag älska när någon bara drar med mig på en kul aw eller frågar om jag vill ut och äta middag. Inget är fel, alla är olika och ibland är man bara så trött att soffan på en fredag är rena drömmen.

Så oavsett om du har en jobbig fredag eller att du har en med flow, så önskar jag att den fortsätter på ett bra sätt. Vi har chansen att själva påverka hur vi mår (om vi inte är sjuka naturligtvis) och känner du glädje, så kommer du också att lyckas bättre.

Ha en härlig fredag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *