header-image

Busnel & Gant 7 april 2016

My style1

Jag har investerat i en kofta/jacka ”Victoria” i längre modell i marinblått från Busnel och är väldigt nöjd. Den känns som mycket användbar från vår till höst och passar till jeans, svarta byxor, vita byxor eller kjol. Ett mycket bra basplagg. Jag köpte min på Jackie. Hela Busnels kollektion hittar du här.

Jackie är verkligen en favoritbutik som nu även har startat webshop. Annars hittar du Jackie i Mall of Scandinavia, Täby centrum, Bromma Blocks mfl.

Till det vill jag gärna shoppa ett par vita sneakers eller tygskor.Jag har fått tips av min fina vän Carolina Henning som även driver Private Shopper Stockholm, om att vita GANT vore ett bra alternativ. De kan du bl a hitta på Mall of Scandinavia mfl.

Jag vill även ha ett par ”Flattered” från Isabella Löwengrips kollektion. Älskar ballerina och kan ha många olika färger.

Börjar du bli sugen på att shoppa vårkläder?

Bildcollage: jacka från Busnel, grå jeans från Paige och väska från Chanel.

 

 

Kategorier:

Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *