header-image

Coach 12 april 2016

What makes u happy-

Hej i fina vädret! Jag har precis avslutat en timmes coaching med Frida Cabo som jobbar både online och ”face to face” (vi körde en timme via Skype). Jag kan varmt rekommendera Frida eller någon annan bra coach för att komma vidare med sig själv. Det kan vara beslut man känner är övermäktiga eller att man måste få någon som lyssnar på ens tankar och ideér.

Ibland räcker det inte att få ventilera med någon man känner. Jag tror att det är bra att först ventilera med vänner eller en partner och sen prata med en coach. På något sätt får man då ”älta” lite först och sen känns det som om man går från ord till handling. En bra coach ställer de rätta frågorna och får en att känna sig peppad och fri efter samtalet. Det lustiga är att man inte har fått råd utan bara fått sortera sina egna tankar och hitta sin väg. Ofta har man svaret inom sig, det behöver bara lite hjälp att komma fram.

Fridas webb hittar du här 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *