header-image

Office i hamnen 13 april 2016


Sigtuna hamnSigtuna hamn sigtuna hamnpromenadvita conversewestie i sigtuna hamn

Hur härligt är det inte att kunna sitta vid vattnet och jobba. Otroligt härligt tycker jag. Igår fick jag hur mycket som helst gjort och med bästa utsikten. 

Jag känner mig verkligen mer kreativ när jag får olika platser att sitta på. Det är ett tips att även byta kontor då och då, just för att hjärnan blir stimulerad. Ibland ett café, vid skrivbordet, ute,  i trädgården, där du känner att du jobbar bra helt enkelt. Vad är det som säger att vi jobbar bäst på ett kontor?

När jag läste Mandarin, läste jag en artikel att om man när man inte är barn utan är lite äldre, lär sig ett nytt språk tex Mandarin, så får hjärnan jobba så otroligt mycket hårdare och utvecklas, coolt! Det gör dig mer snabb, kreativ och håller igång hjärnan på ett sätt som annars är svårt.

Har du några platser där du jobbar bättre än på kontoret?

Human Brain – How smart can you get?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  1. MaillotPSG skriver:

    This is great blog, I will certainly be back.