header-image

Inspiration från Poddar och bloggar 29 april 2016

forni

Bild från Forni.se

Vad blir du inspirerad av? Jag vill bl a bli inspirerad av härliga resor, starka kvinnor, affärsnätverk och bra bloggar. Jag tror på att om man inspireras av bra förebilder och umgås med personer som ger bra energi, så mår man bättre. Att umgås med personer som tar energi tror jag verkligen är skadligt. Det gäller verkligen att vara i ett bra flow. Så sluta umgås med de som inte får dig att må bra. Varför slösa tid på energitjuvar?

Här kommer lite tips om du har fastnat i dina vanliga bloggar och behöver lite ny inspo!

Poddar

  • Avispodden – Idag lyssnade jag på ”avispodden” (Avispodden är en podd där Modettes redaktör Emma Blomberg träffar personer som hon är sjukt avundsjuk på. Tanken är att vända negativ avundsjuka till positiv pepp!). Jag lyssnade på  ett avsnitt där Michael Forni var med och jag kan verkligen rekommendera att du lyssnar på den.
  • FredagspoddenHanna & Amanda är några som jag tycker är så inspirerande att lyssna på och de är starka kvinnor som vågar gå sin väg och nu startat sitt eget märke.

Bloggar

  • Micaela Fornis blogg – Hennes blogg  är inspirerande för mig och hon har bra värderingar som jag kan relatera till.
  • Modette.se – En bra blogg som handlar om allt från skönhet, livsstil och hälsa.
  • Petra Tungården – Styling, inredning, livsstil.
  • Lyx.se – Lyx, trender, resor i ett ”livsstilsmagasin på nätet” vilket också är min blogg plattform.
  • House of Philia – För inredningen och feelingen på bloggen.
  • Företagsamt – Otroligt inspirerande företagsblogg om entreprenörer
  • Driva eget – Bra tips för företagande och jag måste läsa den varje dag.
  • PT-Fia – På Metromode driver Sofia Sjöström en bra blogg om balans i livet. Det är inte bara en träningsblogg utan den handlar om helheten, vilket jag också tycker är viktigare än bara träning och mat.

Kan du tipsa mig om lite bra poddar/bloggar så skulle jag bli jätteglad! Klicka bara på inlägget så kan du lägga till en kommentar.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *