header-image

Nätverka och hitta kreativitet 19 maj 2016

Tips på en kreativ plats! – Härligt det är att jobba digitalt eller som en del som helt har friheten som digital nomad, då kan man byta kontor eller land efter humör. Ett tips för er som bor i närheten av Sigtuna eller vill ta en härlig dag på en vacker plats. Wenngarnsslott har fri wifi på hela området, så att man kan jobba i slottsträdgården om man så önskar. De erbjuder också fantastiska smörgåsar och kaffe till ett superpris på Wenngarnsbageri innan kl 10 (där också hundar är högst välkomna). Restaurang Anstalten har brunch och slottet serverar afternoon the och kakbuffé på helgerna. Mysigt!

Titta in på deras webb

Byta kontor mot en annan miljö – Ett tips annars om man vill ha lite sällskap när man jobbar är att söka upp Guerilla Office i din stad. Jag har tänkt testa den varianten någon måndag här i Stockholm. Då blir arbetsplatsen en härlig hotell lobby,  där man kan nätverka eller bara jobba men med sällskap av andra egna företagare/entreprenörer. I Karlstad (där jag jobbade tidigare) finns numera Coffice, ett kontor som också är café, helt perfekt! Oavsett så finns det många platser som är härliga alternativ till att sitta å samma plats.

Nätverka – Ibland känner man sig lite ensam som egen företagare eller frilans, då kan det vara smart att gå med i ett nätverk. Jag är med i flera olika på nätet. Däremot ska jag till hösten gå med i Sigtuna Stads Företagare som anordnar frukostmöten mm. Det kan även vara bra att gå med i Sveriges Företagare som finns på 260 orter i landet. Sigtuna har fått utmärkelse för att vara Stockholms läns ”Gnosjö”. Besöksnäringen går på högvarv, det gynnsamma läget mellan Uppsala och Stockholm och bra kommunikationer säg vara en bidragande orsak till att det går väldigt bra för Sigtuna.

Ha en fin dag!

wenngarnsslott_alle_sigtunawenngarnsslott_sigtunaSlottstrappan_wenngarn_sigtunaSlottet_WenngarnHundar_Wenngarnwenngarnsbageri_hund_sigtunajobb_skype_lunch_wenngarnwenngarn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *