header-image

Sugen på bambu 30 maj 2016

TIne_K_fåtölj

Bild från TIne K

Solsang-bambu-Tine-K

Bild från Kilamobler.se

Sommaren närmar sig och här målar vi huset. Vi har målat hela helgen. Ibland funderar på vad vi håller på med…då det tar så lång tid. Huset blir vitt med svarta dörrar och svarta ute lyktor. Tidigare var det ljusgrönt med gröna foder och röda fönster. Jättefint och traditionellt men vi kände att det inte var ”vi”. Jag har alltid älskat stora vita hus och svarta dörrar har jag tyckt om sedan jag var liten och var i Danmark. Dansk design är annars en stor favorit. Hur de mixar det gamla, putsade, rena och enkla med modern touch.

Nu tittar jag på utemöbler. Så svårt. På balkongen uppe med Mälarutsikt så tänkte vi först en stor ljus beige lounge soffa (som ser ut som rotting) med vita kuddar. Då vi inte vill skymma fönstren med något för högt framför. Vi får se om vi startar så, för att kunna sitta skönt och många. Annars har jag känt att alla har just lounge grupper och det känns lite trist. Men där skulle det passa perfekt.

På andra balkongen ser jag mer 2 st bambufåtöljer eller ett bambuset där man man kan sitta och äta. Där är det kvällssol och då vore det egentligen skönt med 2 höga sköna fåtöljer i rotting som man kan ta ut/in vid behov. Bambu eller kolonial möbler är bara så snyggt…men de fåtöljerna är kanske inte de skönaste…så jag har ett dilemma. Hur ska jag övertala C till låga bambu fåtöljer för att det är så snygga?

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *