header-image

Ny juice Limelicious 16 juni 2016

juice_rawjuice_raw_sigtuna

Här kommer en ny juice med smaker av grape, lime, hallon, passionsfrukt, babyspenat och lite ingefära.

Limelicious

2 grapefrukt

1 lime

2 dl hallon

2 passionsfrukter

2 dl baby spenat

1 liten bit ingefära


Jag är faktiskt lite glad över dagens väder, då jag måste hitta mer tid att jobba. Vi har projekt ”måla huset vitt” och det betyder att så fort vädret tillåter så målar jag. Det betyder mycket em och kvällar med jobb och jag behöver lägga mer tid nu när det drar ihop sig till semestrar.

Däremot tänker jag inte stressa upp. Det är något som jag har blivit så mycket bättre på sedan jag flyttade hit. Jag har grymt mycket på min ”to do list” men jag vet att det inte blir bättre av att stressa. Livet ska inte vara stress. Livet ska gå ut på att må bra, ha kul och njuta.

Lovar också återkomma när det närmar sig med Champagnemetoden ; ) Ha en fin dag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *