header-image

Château de Saulon 5 juli 2016


imageimageimageimageimageimageimageimageimage

Vi mötte upp våra vänner i Frankrike och bilade ner mot vackra Bourgogne. På vägen passerade vi distriktet Champagne & dit vill jag någon gång på champagneprovning. Bubbel är och förblir nummer ett för mig.

Château de Saulon ligger bara några mil från Dijon och är känt för sitt vackra vita slott från 1700 talet. Det har renoverats varsamt och med en mix av gammal charm och modern toutch (som tex glashissen på framsidan av slottet som integrerats i fasaden).

Château de Saulon levererade verkligen med fantastisk atmosfär, god mat & bra viner. Vi har blivit varmt omhändertagna och fick tips på vinprovning i närliggande by. Vi har definitivt fått mersmak och vill bo på slott fler gånger.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *