
Clean eating – kokospannkakor 9 augusti 2016
För många är hösten här och det innebär att försöka hitta rutiner och bra ideer som gör vardagen enklare.
Frukost är lätt att hoppa över eller äta väldigt dåligt av, vilket slår tillbaka efteråt. Antingen blir du galet hungrig till lunch och äter för mycket, eller så blir det lätt att man köper något när blodsockret dippar på fm.
Därför är mitt tips att lägga ner lite tid på frukosten. Gå upp lite tidigare & du kommer att må så mycket bättre.
Glutenfria Kokospannkakor
4 ägg
4 msk kokosmjöl
1 dl kokosmjölk
lite salt
1/4 tsk äkta vaniljpulver
ev smaksättning (blåbär, hallon, kanel/äpple)
bär till garnering
Vispa ägg och kokosmjölken i en skål. Tillsätt kokosmjöl, vanilj, salt och ev smaksättning
Stek små klickar gärna i kokosolja (annars smör)
Servera med bär på en vacker tallrik & njut!
Voilà!