header-image

Pressfrukost Reima Go 1 oktober 2016

img_0596 img_0599     img_0623

img_0612img_0622img_0605

Under veckan hann jag bla med en pressfrukost tillsammans med Carolina W.

Mandel PR arrangerade & vi bjöds in till en god & hälsosam frukost, intressant föredrag av Reimas VD & marknadsavdelning.

Vi fick bla höra nya forskarrön, att den här generationen barn kommer att dö tidigare än vår generation, för att de rör sig för lite (skrämmande). Reima vill bidra till att barnen rör sig mer genom att göra bra kläder för alla väder och att lansera Reima GO.

Information om Reima GO från Reima.com

” ReimaGO® är ett nytt sätt att göra barnens utomhusaktiviteter ännu roligare. Med ReimaGO appen kan du och ditt barn se hur rörelseenergin ackumuleras i ReimaGO-sensorn, och ditt barn kan ha skoj med appens lekfulla resultatöversikt. ReimaGO har utvecklats i samarbete med Suunto.

Alla ReimaGO-plagg har en särskild ReimaGO®-ficka med en laminerad Movesense®-anslutning där du fäster ReimaGO®-sensorn. Sensorn kan läggas i andra fickor också, men den ger tillförlitligast mätresultat om den placeras tätt nära kroppen”

Avslutningsvis en intressant paneldebatt där det diskuterades om barn rör sig för lite och vad man som förälder kan göra för att öka deras aktivitet.

Vi fick med oss en fin goodiebag med en tröja och en Reima GO mätare som direkt ville testas av bägge barnen….så vi får införskaffa en till snabbt.

Kategorier:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *